TG Klubben-konsernin menestyksen takana ovat neljä ydinarvoa: Tahto voittaa, Klubben-perhe, Reilu peli ja Aloitteellinen yritys. Nämä neljä ydinarvoa sekä niistä johdetut syventävät arvot ohjaavat liiketoimintaa ja jokaista työntekijää kaikissa Klubben-konsernin yrityksissä.

Voitontahto

voitontahto f5f5 tausta. kokonaiset päät

Henkilöstön voitontahto mahdollistaa jatkuvan korkeatasoisen suorituksen. Janoamme yhä enemmän ja yhä parempia asiakaskohtaamisia. Erinomainen asiakaspalvelu mahdollistaa yhteisen menestyksen nyt ja tulevaisuudessa. Asiakaspalvelumme jää hyvällä tavalla mieleen!

Asiakkaiden luottamus

 

Tavoitteemme on voittaa ja vaalia asiakkaiden luottamusta tarjoamalla ainoastaan ensiluokkaisia ja turvallisia palveluita. Aktiivisella ja mieleenpainuvalla asiakaspalvelulla ylläpidämme saavuttamaamme asiakastyytyväisyyttä.

 

Klubbenin asiakkaat voittavat

Klubbenin arvolupauksena on, että sen asiakkaat voittavat aina valitessaan Klubbenin yhteistyökumppanikseen. Klubbenin asiakkaat ansaitsevat parasta ja laadukkainta palvelua, jonka avulla kaikki voittavat

Klubben-perhe 

Klubben koostuu huippuyksilöistä, jotka työskentelevät yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Yhteisten tavoitteiden ja käytäntöjen avulla tuotamme jatkuvasti miellyttäviä asiakaskokemuksia. Klubben-perhe on ylpeä omista jäsenistään! 

Meidän tiimi

Klubben tarjoaa henkilöstölle työskentelyolosuhteet, jotka ovat turvalliset, oikeudenmukaiset ja terveelliset. Jokainen työntekijämme vastaa omalta osaltaan, että työpaikalla vaalitaan hyviä käytöstapoja kollegoita, asiakkaita sekä sidosryhmiä kohtaan
yhteistyö f5f5f tausta pienennetty

Uskomme

Uskomme urheilun ja terveellisten elämäntapojen olevan erittäin tärkeitä asioita henkilökohtaisesti ja yritykselle. Urheilullinen ja terveellinen elämäntapa ovat vahvasti esillä arkityöskentelyssä ja Klubben on ollut täysin savuton työpaikka alkaen 2017.

Reilu peli

reilu peli yrityksen arvonaTeemme töitä sääntöjä sekä yksilöä kunnioittaen ja pyrimme muokkaamaan olosuhteista kaikkien osapuolten kannalta reilut.

Tasa-arvo

Kannatamme tasa-arvoista kohtelua sekä monimuotoisuutta. Klubbenin työpisteet ovat syrjintävapaita alueita, jossa kaikki saavat olla omia itsejään.

 

Tarkka taloushallinta

TG Klubben Oy kiinnittää erityisesti huomiota taloushallinnan tehokkuuteen toteuttaakseen kirjanpidon sekä yrityksen taloushallintaan liittyvät vankalla tietotaidolla ja ehdottoman oikeudenmukaisesti.

Terveys edellä

Työterveyshuolto on harkitusti toteutettu ja huolellisesti suunniteltu kaikissa toimipisteissä. Työterveyteen liittyvissä haasteissa olemme proaktiivinen toimija ja ennaltaehkäisemme työterveysriskejä aktiivisesti. Ennaltaehkäisevässä toiminnassa työterveysriskien tunnistaminen ja aktiivinen esimiestyö ovat avainasemassa.

   

Aloitteellisuus

Keksimme uusia, innovatiivisia ja jopa mielikuvituksellisia tapoja palvella asiakasta, markkinoida ja tehdä liiketoimintaa. Klubben kannustaa uusien toimintatapojen ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen.

Oppiva organisaatio

Jokainen meistä uskaltaa antaa ja ottaa vastuuta, näin luomme yhdessä entistä paremman tulevaisuuden. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme tuoda esiin henkilöstön persoonalliset vahvuudet. Työpisteillä on itsenäistä päätöksentekovaltaa, mikä tekee organisaatiosta joustavan ja uusille innovaatioille annetaan tilaa syntyä sekä työntekeminen koetaan mielekkääksi.


 
 innovaatio 2 f5f5 tausta

Yrittäjähenkisyys

Yrityskulttuuri on avoin kehitysehdotuksille ja tehokkaampien toimintamallien luomiseen kannustetaan jatkuvasti. Klubben reagoi nopeasti uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja kannustaa työntekijöitä sekä sidosryhmiä kehittämään uusia liiketoimintaideoita.