Liiketoimintatarinat:

Uimavalvonta

Uimavalvonta.fi on vesiturvallisuuden suunnannäyttäjä

Uimavalvontapalvelut ovat olleet TG Klubben Oy:n ydinosaamista jo vuodesta 2008 lähtien. Ensimmäiset uimavalvontakohteet ovat olleet Lammin uimahalli sekä Hämeenlinnan uimahalli sekä Ahveniston rantavalvonta. Uimavalvonta.fi verkkosivusto on avattu vuonna 2011 ja on siitä lähtien toiminut vesiturvallisuusalalla suunnannäyttäjänä. Nykyisin uimavalvontapalveluita sekä rantavalvontapalveluita tuotetaan n. 15 kohteessa vuosittain ja töissä yrityksessä on yli 100 uimavalvojaa vuosittain.

Uimavalvonta

Mistä uimavalvontapalvelut saivat alkunsa?

Aloitteleva yrittäjä esitti kysymyksen Hämeenlinnan hallipäällikölle ja vastasi heti perään:

”Miksi sä olet altaan reunalla valvomassa? Eikös sulla ole aika paljon toimistotöitäkin? Me voidaan auttaa uimavalvonnassa ja voit itse keskittyä hallin pyörittämiseen.”

Näin alkoi uimavalvonta.fi tarina. Uinninvalvonta on vastuullista työtä, joka mahdollistaa valtavan määrän suomalaisten liikkumista. Uimahalleja ei voida avata ilman koulutettuja uimavalvojia ja jokainen sulkupäivä merkitsee hukattuja tuloja hallille sekä menetettyjä uintimetrejä suomalaisille. Uimavalvonta.fi varmistaa, että uimahallien tai kuntien liikuntatoimen päättäjät saavat keskittyä omaan työhön ja asiakkaat pääsevät turvallisesti uimaan.

Uimavalvonta

Asiakkaiden turvallisuus on aina ykkönen

Aina kaikki ei mene suunnitellusti, mutta luotettavana kumppanina pidämme kiinni palvelulupauksestamme. Tästä hyvä esimerkki löytyy syksyltä 2023, jolloin TG Klubben Oy.n toimitusjohtaja pääsi itse tuuraamaan uimavalvojaa äkillisen sairastapauksen vuoksi. Kyseisessä valvontavuorossa tuli elottoman herättäminen suihkussa liukastumisen takia sekä ensihoidon paikalle kutsuminen. Tehtävä suoritettu ja asiakas palannee parin viikon päästä uimaan. Onneksi EA-koulutuksien kertauksia järjestetään säännöllisesti kaikille yrityksen työntekijöille eivätkä taidot ole päässeet ruostumaan.

Uimavalvonta.fi tarjoaa uimavalvontapalveluita sekä rantavalvontapalveluita kunnille, uimahalleille sekä erilaisiin tapahtumiin. Koulutamme myös uimavalvojia omien vesiturvallisuusalan kouluttajiemme avulla.

Pikafaktoja uimavalvonnasta

Työntekijät
100 Uimavalvojaa töissä vuodessa
Asiakaskohtaamiset
2 milj. Asiakaskohtaamista vuodessa
Valvottavaa kohdessa vuodessa
13 Valvottavaa kohdetta vuodessa